Två lag som slåss för överlevnad och Landskrona står som klar favorit. Jag har fattat tycke för ett av lagen och kliver in här! Häng på!


Landskrona – Qviding
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Landskrona som låg nere vid nedflyttningsstrecket innan har verkligen spelat upp sig nu och laget ser riktigt vassa ut. Man har 5 segrar och 2 oavgjorda på sina 7 senaste matcher så formen är extremt bra. Hemma på Landskrona IP stortrivs man då man har 3 segrar och 2 oavgjorda på de 5 senaste matcherna och noterbart är att man har hållit nollan i samtliga 5 matcher. Nu ställs man mot seriens sämsta lag och det mesta talar för att man kan inkassera 3 nya poäng…

Qviding ligger hopplöst sist och det märks även i resultaten då man har 10 förluster och 2 oavgjorda på sina 12 senaste matcher. I senaste matchen åkte man på stryk hemma mot bottenkollegan Värnamo med 0-2.  Det finns ingenting som talar för att man vinner mot Landskrona här ikväll. Man är seriens sämsta bortalag och möter här ett formtoppat Landskrona.

Landskrona får dessutom tillbaka duktige anfallaren Ralani och tränare Henrik Larsson kan ställa upp med ett mycket starkt lag ikväll. Man bör som sagt inte ha några problem med att köra över Qviding här!