Favorit eller skräll, med tanke på förutsättningarna är valet lätt. Häng med.

Landskrona BoIS – IK Brage
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 4.28 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-23 19:00

Det har inte sett allt för ljust ut för Landskrona senaste tiden och man lever inte direkt upp till förväntningarna. 1-1-3 på dom fem senaste och inte ett enda mål gjort på dom två senaste.

Brage har haft det kämpigt i inledningen på säsongen och det har inte riktigt stämt för laget. Nytt spelsystem på plats som ser ut att vara på väg att sitta och i senaste matchen blev det vinst hemma rättvist med 3-0 mot tabellettan Assyriska. 1-2-2 på dom fem senaste.

Landskrona saknar Linus Malmqvist, Max Mölder, Fredrik Olsson, Nicklas Nielsen, Peter Karlsson, Fredrik Karlsson, Mathias Unkuri och Jesper Olsson. Det ser alltså inte så ljust ut i vare sig försvar eller anfall.

Brage saknar fortsatt Daniel Åkervall, Andreas Hedlund och Mikael Eklund, till ikväll saknas också Tobias Johansson som är avstängd. Tillbaka i spel är Niklas Sandberg, Bernard Nyström och Gustav Sundström.

Landskrona måste göra en hel del ändringar i laget, man har inte varit riktigt i balans i dom senaste matcherna och denna match kommer heller inte bli lätt. Det kan vara på väg att lossna för Brage nu som håller på att få ordning på spelet samtidigt som Landskrona är i gungning, skrälloddset lockar till spel och testas ikväll.

Lycka till.