Dusan Lajovic ifrån Serbien håller på att växa fram som en grusjätte på Challenger touren och nu möter han en ung Japan.

  • Matchen : Dusan Lajovic vs Daniel Taro
  • Liga : Challenger San Benedetto
  • Speltips : Dusan Lajovic att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 1.85 @ Nordicbet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

 

Dusan Lajovic ifrån Serbien håller på att växa fram till en grus jätte här på Challenger touren. Han är en otroligt farlig spelare som spelar med enorm kraft och top spin och verkligen sätter stor press på sin motståndare. Han har en riktigt bra första serve som han får rätt mycket gratis på för att vara grus och han kan spela den både med kraft eller med mycket kick. Hans forehand och backhand får dock anses som det starkaste i hans spel, där han kan spela med antingen mycket kraft och försöka sätta press på motståndaren på det viset eller att han spelar med mycket vinklar. Han är ingen större spelare på gräs och han åkte ut i första omgången av Wimbledon kvalet, inte så otippat då han inte är så bra på gräs men under tiden Wimbledon har hållit på så har Lajovic tränat och spelat på grus under tiden så han är ”van” med gruset till denna matchen.

Förhoppningsvis så talar Lajovic’s enhands backhand mycket idag till Lajovic’s fördel.

Daniel Taro ifrån Japan är en spelare som jag ärligt inte har sett jätte mycket. Jag har sett någon match av honom och han spelar rätt safe, han försöker invänta motståndarens misstag men jag tror inte det kommer att passa honom i denna matchen då Lajovic verkligen kommer att få Taro att springa. Taro är en spelare som först och främst håller till på Future nivån men gör framträdanden då och då på Challenger touren men då brukar det oftast bli respass i första omgången eller i kvalet till och med. Taro har inte visat någon enorm form på senaste heller då han har två raka förluster emot medelmåttor som Arnaboldi och Molteni.

Lajovic ska vara stor favorit i denna matchen och jag anser att han har stor chans att ta detta i två raka set.

Lycka till!

/Lidde