Dusan Lajovic har inte imponerat på sistone och det jag såg av han i Båstad bekräftar att han inte har bra form, Krajinovic är en klurig spelare med en bra framtid framför sig.

  • Matchen : Lajovic – Krajinovic
  • Liga : ATP Hamburg
  • Speltips : Krajinovic +3.0 games i matchen
  • Odds : 1.67 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

Dusan Lajovic ifrån Serbien går idag in för att spela en klurig match här i Hamburg’s 500 turnering. Dusan har inte spelat bra på sistone, hans matcher i Båstad var urusla och hans matcher här i Hamburg har inte heller varit så bra, han har vunnit över De Schepper som inte vet hur man spelar på gruset och emot Berlocq som har en liten baksmälla sedan Båstads fester. Dusan har en bra första serve men han försöker ändå leva på sitt grundspel med sin backhand och sin forehand men det har varit alldeles för mycket unforced errors för han på sistone och Krajinovic som är bra på att hålla bollen i spel med längd kommer tvinga fram fler misstag för Dusan idag.

Filip Krajinovic ifrån Serbien är en framtids spelare och idag spelar han på sitt bästa underlag, gruset. Han imponerade i kvalet till denna turneringen och i första matchen var det mycket nerver emot hemmaspelaren Struff där han förlorade första set med hela 6-1 men vände sedan matchen och vann sista set väldigt komfortabelt. Han imponerade emot Fognini igår också i första set, i andra set behövde han bara få över bollen för att Fognini skulle slå bort sig. Krajinovic är en spelare som håller bra längd och relativt bra tryck på sina slag och gör inte mycket misstag vilket kommer passa bra emot Dusan.

Jag anser att Krajinovic kommer ta minst ett set och då borde +3.0 gå in relativt komfortabelt.

Lycka till!

/Lidde