Vi fortsätter i Acapulco där vi hittar talangen Kokkinakis som går in för att möta Serben Dusan Lajovic vilket jag tror kommer bli svårare än bolagen anser.

  • Matchen : Lajovic – Kokkinakis
  • Liga : ATP Acapulco
  • Speltips : Lajovic +1.5 sets i matchen
  • Odds : 1.70 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 02.30

 

Dusan Lajovic ifrån Serbien är en spelare på framfart, han har börjat imponera mer och mer på mig och har börjat göra bra resultat på touren emot bra spelare. Dusan är en svår spelare att möta, han har en bra första serve och försöker spela aggressivt med sina grundslag vilket har gett bra resultat i år på gruset. Idag så spelar spelarna på hardcourt och Lajovic har faktiskt inte vunnit någon match i år där, två förluster och det är emot Djokovic och sedan emot Stakhovsky i Australian Open där han förlorade i ett femte set. Dusan har förlorat fem matcher i år, bara två stycken i raka set och en var emot Djokovic och den andra var emot Vanni som hade sitt livs turnering i Sao Paulo.

Thanasi Kokkinakis ifrån Australien är tillsammans med Nick Kyrgios deras stora framtidsnamn och man förstår varför. Kokkinakis besitter ett spel som ska kunna utvecklas till att bli någonting väldigt bra, men han är absolut inte där än och han har inte visat upp en bra form här i kvalet. Han hade enorma problem emot Falla i kval finalen, han släppte till hela 16 bollar emot en Falla som inte har gjort en bra match i år, Kokkinakis vann endast 46% av sina andra servar vilket kommer ge han enorma problem idag emot Lajovic ifall han inte höjer den siffran avsevärt. Thanasi kan vara sliten, 7 matcher på 9 dagar kan vara väldigt mycket för en ung spelare.

Jag anser att Lajovic ska kunna plocka minst ett set emot en troligtvis sliten Kokkinakis som inte har imponerat i kvalet här i Acapulco.

Lycka till!

/Lidde