En relativt formstark Dusan Lajovic går in i Rio De Janeiro för att möta Martin Klizan som har haft en riktigt tung start på året.

  • Matchen : Lajovic – Klizan
  • Liga : ATP Rio De Janeiro
  • Speltips : Lajovic +1.5 set
  • Odds : 1.65 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 17.00

 

Dusan Lajovic ifrån Serbien har startat året på ett bra sätt, han vann förra veckan över Verdasco och Andujar i Sao Paulo vilket är starkt samtidigt som han bara har missat att ta set i 2 matcher i år varav en var emot Djokovic. Lajovic är en bra grus spelare och har börjat bli en väldigt stabil ATP spelare, han har tagit sig till kvartsfinal i två stycken grus turneringar i rad och tror han har bra chans att ta sig till andra omgången här också. Dusan besitter en bra första serve som han får mycket gratis på här på gruset, han spelar aggressivt på första bollen efter serven och försöker dirigera i spelet.

Martin Klizan ifrån Slovakien är inte alls formstark just nu, han har vunnit en match i raka set i år och det var emot Tatsumo Ito i Australian Open första omgången, sedan dess har det blivit två vinster (Gimeno-Traver och Bellucci) och tre förluster (Souza, Estrella och Sousa). Klizan är en spelare som har en enorm kapacitet men han har inte alls varit stabil i sitt spel på senaste, otroligt mycket misstag när han spelar och jag kan inte tänka mig att det ska ha slutat helt till denna matchen.

Klizan är alldeles för ostabil för att vinna denna matchen i raka set och Lajovic har varit alldeles för stabil för att förlora denna i raka set, värde på Lajovic.

Lycka till!

/Lidde