Lukas Lacko har varit totalt formsvag i år men ser nu ljuset och nu står James Ward på andra sidan nätet och ska försöka stoppa slovaken.

  • Matchen : Lukas Lacko vs James Ward
  • Liga : Challenger Granby
  • Speltips : Lukas Lacko -3.5 games i matchen
  • Odds : 1.88 @ Nordicbet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

 

Lukas Lacko ifrån Slovakien har länge varit totalt formsvag och tappat massvis med ranking poäng i år men verkar nu har hittat spelet på banan och verkar trivas allt mer. Han har imponerat stort i dom här två första matcherna här i Granby, Kanada. Han har tappat 6 games på 2 matcher här och har varit riktigt stabil i sitt grundspel. Hans forehand och hans backhand har fungerat utmärkt och har satt en stor press på sina motståndare och tvingat dom till misstag. Det som var det största problemet tidigare var att han kunde göra 2 bra game per set men sedan kollapsa men nu har vi inte sett något av det utan nu är det den gamla Lacko på banan. Returnerna har varit riktigt bra hittills och jag kan inte tänka mig att dom ska lägga av till denna matchen.

James Ward ifrån Storbrittanien är en spelare som är väldigt ojämn, ibland kan han prestera riktigt bra och nästa match kan han vara i botten. Han har också haft ett dåligt år och verkligen fått kämpa på challenger touren på senaste, han brukar spela på ATP touren när det gäller gräs för han får ofta wildcards till turneringarna i Storbrittanien men när det är andra underlag så kommer han direkt ner till challenger igen. Han har två stycken vapen, sin första serve och sedan sin backhand. Han kan smälla in kanske 8 ess per match och med sin backhand så söker han ofta vinnare men med sin forehand så kommer ofta misstagen och jag tror att det kommer komma idag igen då Lacko spelar med såpass bra vinklar och tryck så han kommer inte kunna spela på sin defensiv.

Dom har mötts en gång tidigare i Davis Cup förra året, 7-6,6-1,6-3 till Lackos fördel. Jag tror att Lacko vinner i två raka men jag väljer ändå -3.5 games.

Lycka till!

/Lidde