Australian Opens femte dag och Nadal går in i tredje rundan mot Lukas Lacko. Jag tycker vi hittar ett intressant odds då en av spelarna inte har imponerat på mig.

  • Speltips – Över 26.5 games i matchen mellan Nadal v Lacko
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.75
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 01.00

Tredje rundan i Australian Open och Nadal möter Lacko som jag tycker har spelat bra i både kvalet och i huvud turneringen.

Rafael Nadal som inte har imponerat på mig i början av året. Hans grundslag har inte alls varit lika bra som dom brukar vara och här i AO har han inte imponerat mer på mig. Han har blivit bruten några gånger mot sämre spelare och haft ”problem” mot dom utan form. Han brukar vara en spelare som tar det lugnt den första veckan i Grand Slam turneringar och sedan brukar ta i lite till när det börjar dra ihop sig.

Lukas Lacko, han fastnade jag för förra året då jag såg han för första gången. Han har en bra serve och bra tryck i slagen, han gillar att slå vinnare och försöker göra det ofta. Han krossade sig igenom kvalet och i huvudturneringen har han slagit ut bra spelare vid namn Ljubicic och Young. Han trivs på det här underlaget och att han ska ta minst 9 games mot Nadal tycker jag känns riktigt bra!

Lycka till!

/Lidde