Los Angeles jagar formen och tar idag emot ett stekhett Washington. Jag gissar på ett desperat hemmalag och ett lite mer effektivt bortalag vilket borde gynna detta spel. Idag blir det ett skottspel.

  • Match: LA Kings – Washington
  • Speltips: Över 57.5 skott
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21/3, 03.35

Los Angeles har haft det tufft i perioder denna säsong. Nu har man återigen tre raka förluster på hemmaplan som man sett till spelet definitivt borde vunnit. Idag väntar Washington och även den spelas på hemmais. De tre senaste matcherna har man i princip ägt totalt. Man har skjutit 39, 38 och 41 skott framåt på dessa matcher och desperationen efter en vinst har verkligen visats. Idag tror jag man kommer få det tufft igen. Man möter ett lag som är i bra form och är effektiva i offensiv zon. Jag räknar med att det kommer bli en jämn och svängig match där Kings är det lag som för spelet klart. Man är vana att skjuta otroligt mycket på hemmaplan och det var inte bara de sista tre matcherna som det varit så i. Så länge det är jämnt så kommer det hagla skott i Washingtons zon och då ser jag inte denna lina som något större hot. Mitt tips är att Kings kommer komma över 30 skott och jag är nästan ganska säker på att man tar sig upp till minst 35 skott tillochmed. Man slänger mycket på mål och mot ett lag som har det tufft defensivt så kommer de garanterat försöka sätta press på Capitals försvarsspel.

jaroslav halak

Washington har istället tre raka segrar och här är det offensiven som varit riktigt bra. Ovechkin och Bäckström är i vanlig ordning inblandade i det mesta framåt och så länge de är i form så kommer målen att komma. Caps är inget lag som skjuter supermycket och kan vara ganska ojämna i sitt spel. På slutet har man ändå spelat riktigt bra och dessutom skapat en hel del framåt. Idag möter man en av de bästa defensiverna i ligan och man kommer få det tufft att hitta chanser. Däremot så kommer man som vanligt på bortaplan få mycket skott emot sig. Man är ett av de lag som släpper till allra flest skott mot eget mål på resande fot. Idag möter man ett desperat hemmalag som förmodligen kommer slänga in det mesta på mål. Dels för att man är vana att göra det och dels för att sätta hårt tryck på Capitals försvarsspel som under långa stunder får ses som riktigt uselt. Tipset är som sagt att Kings tar sig upp till minst 35 skott och då behöver Caps endast skjuta 23 skott för att detta skall gå över linan. Jag tippar på att Washington lär hamna nånstans mellan 25-30 skott.


Kings på hemmaplan sätter hårt tryck oavsett vilka de möter. Idag spelar man mot ett lag som har problem defensivt och givetvis kommer man sätta press på detta. Mitt spel idag blir alltså över 57.5 skott till oddset 1.85. Spelet finner ni idag hos bwin och insatsen blir 6 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden