Första reken för min del i år och jag hittar det första spelet i Sydney där Kyrgios gör sin första match för året emot en Janowicz som nyss vann Hopman Cup med sitt Polen.

  • Matchen : Kyrgios – Janowicz
  • Liga : ATP Sydney
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.78 @ Paf
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 02.00

Nick Kyrgios ifrån Australien slog igenom i Wimbledon där han slog ut Rafael Nadal, där fick tennis publiken se hans serve som kommer eka i tennis världen i många år här framöver. Nick’s största vapen är hans serve tillsammans med hans forehand, han får extremt mycket gratis poäng via sin serve eller för att sedan avgöra på en kort retur med sin forehand. Nick skulle ha spelat Hopman Cup för sitt Australien men han var tvungen att stå över pga skada. Returspelet är Kyrgios svaga sida och där kommer han att få problem då Janowicz har en bra serve.

Jerzey Janowicz ifrån Polen är en spelare som hade ett otroligt dåligt år förra året, det året han skulle ”slå” igenom på allvar men det vart grus i maskineriet pga olika skador som satte stopp för han på touren. Janowicz har spelat många matcher här i början av året, tre stycken singel matcher och tre stycken dubbelmatcher och redan i dom matcherna fick man se att han börjar smått komma tillbaka till den spelare han kan vara. Janowicz’s styrka ligger i serven, däremot har hans andra serve inte fungerat på sistone med mycket dubbelfel men vi fick se att den funkade mycket bättre i Hopman Cup.

Jag vet inte riktigt hur det ligger till med Kyrgios, han kommer nog imponera i sin serve och vara väldigt svår breakad men tror inte vi får se många breaks i denna matchen.

Lycka till!

/Lidde