Nick Kyrgios går in för att möta Gasquet på fransosens hemmaplan och det kommer att vara ett enormt tryck på läktarna och jag tror att detta blir en otroligt underhållande match.

  • Matchen : Kyrgios – Gasquet
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Över 39.5 games i matchen
  • Odds : 1.79 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

Nick Kyrgios ifrån Australien är en spelare som är absolut farligast på snabba underlag, mest beroende på att han har en såpass enorm serve som är väldigt svår att returnera men han har utvecklats mycket på gruset på senaste. Nick har vinster över Raonic, Cuevas och Wawrinka på gruset vilket stärker att han har blivit starkare. Kyrgios har en aggressiv spelstil med en väldigt bra forehand och en bra backhand, han kommer även in till denna matchen med bra form vilket blir intressant att se hur Gasquet ska kontra detta.

Richard Gasquet ifrån Frankrike kommer ha läktarna fulla med galna fransmän (förutom Australiensarna som alltid är på Grand Slams) som kommer att försöka skrika han fram till vinst. Gasquet kommer in till denna matchen efter att ha krossat Bellucci och Fratangelo i sina två första matcher. Richard har en väldigt bra första serve när han drar den rakt vilket han försöker använda sig av i prekära lägen. Gasquet’s grundslag är otroligt fina, speciellt hans enhands backhand som han kan trycka till flakt och även med topspin.

Jag anser att detta kommer vara dagens match och detta kan sluta med fem set, ser Kyrgios som liten favorit men båda spelarna har spelat otroligt bra i början av turneringen och därför väljer jag överspelet.

Lycka till!

/Lidde