I första matchen av Australian Open så ställs hemma hoppet Nick Kyrgios emot Del Bonis som inte brukar göra så stora väsen av sig på snabba underlag.

  • Matchen : Kyrgios – Del Bonis
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Kyrgios 3-0 i set
  • Odds : 2.00 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

Nick Kyrgios ifrån Australien är en spelare på fram fart. Han är folkkär hemma i Australien och det kommer att vara fullt på läktarna när han kommer att spela och Australiensare är kända för att vara livade på läktarna. Nick gjorde sitt genombrott förra året då han kom till semifinal i Wimbledon efter att ha slagit ut Rafael Nadal och då fick världen se vilken otrolig serve han har. Nick är väldigt svårbreakad då han i princip är omöjlig att rubba om han får in mycket första servar. Nicks andra vapen är hans forehand som han gillar att spela aggressivt med och jag ser framför mig att han kommer att spela väldigt aggressivt emot Del Bonis andra serve och sätta en enorm press direkt ut i hörnen.

Federico Del Bonis ifrån Argentina är en renodlad grus spelare, han har inte gjort något resultat på hardcourt sedan han bosatte sig på ATP touren och det tror jag inte heller att han kommer göra denna kvällen heller. Han vann 3 matcher av 15 förra året på hardcourt och det var emot Bogomolov (pensionerad), en omotiverad Klizan och Noah Rubin (junior). Han spelade förra veckan i Auckland där han endast tog 2 games emot Mannarino och då ska det sägas att Kyrgios är en väldigt mycket bättre spelare än Mannarino.

Del Bonis vart nog inte så glad när han fick se lottningen och jag tror mest han är här för att hämta sina prispengar.

Lycka till!

/Lidde