Toppmöte i norrettan damer när tabelltvåan Sirius gästar Borlänge och tabelltrean Kvarnsveden. Tycker nordicbet är generösa med oddset på det klart bättre laget här, så det är bara att dunka in.

  • Serie: Norrettan damer
  • Match: Kvarnsveden – Sirius
  • Spel: Kvarnsveden
  • Odds: 1.80 @ nordicbet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 14:00

Kvarnsveden fick mitt tips att ta hem hela serien och man ligger med uppe i toppen som förväntat. En tredjeplats för tillfället och 5-0-2 på sina sju spelade matcher är väldigt bra, även fast förlusten mot Rågsved borde varit en vinst med lite skärpa i avsluten. Man är inne i en sjuk form för tillfället och har tre raka vinster i bagaget här, och detta utan att släppa in ett endaste mål! 6-0, 5-0 och 1-0 har matcherna slutat, och då ska det tilläggas att två av dessa matcher har varit på resande fot. På hemmagräs har man 3 vinster av 3 möjliga och en målskillnad på 13-2.

Inga avbräck hos Kvarnsveden och man ställer upp med ett identiskt lag som i de senaste vinstmatcherna.

Sirius ligger alltså före Kvarnsveden i tabellen med 16 inspelade poäng, mot Kvarnsvedens 15 poäng. Men kikar vi till resultaten så har det knappas varit några kassaskåpssäkra vinster och man har fått slita hårt för poängen. Nu är det även tredje matchen på en vecka för Sirius och givetvis är det en nackdel för bortalaget här. Dessutom har Sirius haft ett gynnsamt spelprogram hittills och inte mött något större motstånd än, annars tror jag knappast man legat före Kvarnsveden i detta nu. Så nu blir det till att bekänna färg när man möter Kvarnsveden, Umeå och Sunnanå i de tre kommande matcherna.

Man ställer upp med samma lag som senaste 2-1 vinsten mot Gustafs.


Kvarnsveden har tuggat igång nu och är alltså helt prickfria i de tre senaste matcherna. Ett Sirius som matchats hårt på slutet och tagit segrar i lite billigare sällskap borde få det otroligt tufft här. Känns lite som nordicbet kikat på tabellen och satt odds, och det tackar jag för!

/e@sy