Jag har hittat ett bra odds från Båstad som testas med en liten insats.

  • Match: Mikhail Kukushkin – Andreas Haider-Maurer
  • Tips: 1 (Kukushkin vinner)
  • Odds: 2,30 @Bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 13/7 11.00

Analys:

Mikail Kukushkin är rankad 67:a i världen för tillfället men har haft massor av tuffa matcher på slutet. Han har bl.a. ställts emot spelare som Juan Monaco, Federer, Del Potro, Tipsarevic och Youzhny. Ser vi till det motståndet så är det naturligtvis tufft att vinna några matcher. Han har ändå gjort några bra matcher i år, bl.a. mot Querrey och Youzhny (trots förlust mot den sistnämnde). Underlaget är grus vilket han trivs bra på även om favoritunderlaget är hard court.

Haider – Maurer har haft en liknande säsong som sin motståndare och är rankad på en 74:e plats. Han kan i sina bästa stunder spela ganska bra och har i år slagit amerikanen Sweeting (rankad 66) i öppna franska. Det har dock gått ca 3 veckor sedan han spelade sin senaste match och det är svårt att säga vart formen ligger någonstans. I det här öppna mötet så bör han göra en kanonmatch om han skall ta sig vidare, och det är inte lätt.

Kukushkin spelade Davis cup förra veckan och bör ha ett bättre matchtempo i sig. Rankingmässigt ligger han något högre men matchen kommer att bli jämn. Med tanke på det fina oddset vi får så väljer jag att lägga ett litet spel på Kukushkin här.

Lycka till!

//Josef