Det verkar vara något i Kevin som inte riktigt stämmer, även om det var en otrolig upphämtning av Ward tidigare idag så var det inget bra spel från sydafrikanen och nu ställs han mot en ännu bättre spelare.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Shanghai
  • Match: Kukushkin – Anderson 
  • Spel: Kukushkin +3.5
  • Odds: 1.77 @ Unibet
  • Units: 4/10.
  • Spelstopp: 12:30

Är Kukushkin i form så kan han hota i princip vem som helst, han har en otroligt hög högsta nivå. Han har inte riktigt lyckats ta fram det i år och det mesta beror väl på att han kom tillbaka från en skada tidigt i år så den riktiga förberedelsen har inte kunnat genomföras. Sett till detta så krossade han Vasek Pospisil och plockade set mot Lopez i Indian Wells, vilket en hel del om att han kan vara med och ge dem en bra match. Efter det så har han spelat bra i Challengers och i princip mosat sitt motstånd där. Han bevisade i sin senaste match att han kunde slå Robredo, trots underläge med 36 efter första, ett bra psyke när han mötte Robredo som gjorde få misstag.

Nya förutsättningar får man säga efter en tillslut komfortabel vinst mot Ward. Kevin brukar börja komma lite efter såhär i slutskedet av säsongen och någon briljans har det inte varit, det märks tydligt att något inte stämmer och han trivs inte jättebra i Asien. Förra året vann Lukas Lacko i två raka och han hade det kämpigt mot Hanescu i Shanghai.

Ska det bli en kross imorgon så måste han höja sig då Kukushkin är mycket vassare än Ward och han har dessutom mosat Ward tidigare i år, blir han samma spöke som idag så kommer han inte kunna dra ifrån på samma sätt och jag finner värde i +3.5 gem till 1.77, tråkigt nog i skrivande stund så missade vi 1.83 men det förstnämnda duger bra här.

 

Twitter: @Haegge1