Här tycker jag att jag återigen har hittat en rätt säker dubbel som jag väljer att investera i, Dodig och Lopez är väldigt bra gräs spelare emot två halvdana spelare.

  • Matcherna : Denis Kudla vs Ivan Dodig & Feliciano Lopez vs Paul-Henri Mathieu
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Dodig & Lopez att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.81 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 15.00

Denis Kudla ifrån USA är en spelare som kommer att bli en stabil ATP spelare detta året, jag trodde faktiskt att han skulle ta steget upp lite smått förra året men det kom aldrig. Han vann sin kvaldel genom att slå spelare som Bemelmans, Peliwo och Herbert, Bemelmans får väll räknas som den starkaste gräs spelaren där överlägset. Men Kudla har imponerat smått och han vann över James Duckworth i en fem setare vilket var starkt men det blir en annan femma nu när han ska möta en bra gräs spelare ifrån ATP touren.

Ivan Dodig ifrån Kroatien har ett riktigt bra spel som passar utmärkt på gräset. En bra första serve som han gillar att mixa upp med sin bra volley som sätter ordentlig press på motståndarens returer när han kör sina serve och volley. Dodig är en spelare som alltid krigar, han kör verkligen all-in i varje match och det älskar jag. Att han möter Kudla är som att han skulle möta en top 20 spelare, det betyder mycket för han.

Det mesta hänger på Ivan Dodig idag.

—-

Paul-Henri Mathieu ifrån Frankrike är en spelare som har gjort allt förutom att ha imponerat på mig hittills på gräs säsongen. Han har förlorat två matcher och vunnit en, matcherna han förlorade var emot Ryan Harrison och Aljaz Bedene, absolut inte stabilt. Han vann över Richard Berankis i första omgången men Berankis är inte bra på gräset. Mathieu har en duglig första serve men har varit alldeles för ostabil i returerna och i sitt grundspel.

Feliciano Lopez ifrån Spanien får nästan rankas som en av dom mest formstarka spelarna på touren just nu, självklart har han inget med titeln att göra men han kan ta sig någon runda till. Han har visat att hans spel är riktigt bra nu och han har hela 10 vinster på 11 matcher på gräset i år och det har varit emot bra spelare. Hans första serve är nästan omöjlig att göra åt och han har visat att hans slice passar perfekt på gräset så det skulle vara en enorm skräll om Mathieu vinner över han idag.

Lycka till!

/Lidde