Att både Kubot och Mannarino skulle stå här i fjärde rundan emot varandra trodde troligtvis ingen i världen, dock så är Kubot normalt sett en mycket bättre spelare än Mannarino och det ska han visa idag.

  • Matchen : Lukasz Kubot vs Adrian Mannarino
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Kubot att vinna matchen
  • Odds : 1.67 @ Ladbrokes
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.30

Lukasz Kubot ifrån Polen är en sådan där spelare som brukar höja sig då det vankas gräs säsong, det är mest troligtvis på grund av hans dubbel egenskaper han har skramlat med sig igenom åren. Han spelar en väldigt offensiv tennis, serven är effektiv på gräset, väldigt flak och hård. Han följer gärna upp med en volley från sin serve som är riktigt bra då han är en bra dubbelspelare vanligtvis. Han spelar flakt i grundslagen vilket passar bra på gräset också, bollen studsar inte upp lika mycket som på t ex grus utan följer snarare med gräset än studsar upp. Kubot visade bra form emot Paire där han vann med 3-0 i set, dock så var inte Paire på topp men det är ändå stabilt att slå honom med 3-0 i set.

Adrian Mannarino ifrån Frankrike är en spelare som verkligen har skrällt sig fram. Han fick dock en otroligt tursam lottning, han skulle ha åkt ut i andra rundan emot John Isner men då skadade han sig brutalt och avbröt matchen, i tredje rundan så mötte han Brown som fick en mental kollaps och spelade knappt på Challenger tour klass. Mannarino har dock servat helt okej i veckan men nu kommer det som sagt en mycket svårare motståndare som spelar mycket offensivt som returnerare. Mannarino brukar leva på sina grundslag och dom har också funkat helt okej.

Jag tror att Kubot löser detta relativt enkelt, han är någon klass bättre än Mannarino vanligtvis och det ska han vara idag också.

Lycka till!

/Lidde