Första omgången i Miami har börjat och nu är det dags för Kubot och Karlovic att entra scenen. Kubot som har spelat väldigt bra tennis på sistone och har klättrat och tagit många poäng nu i början av säsongen. Dock kan man inte säga detsamma om Karlovic som dessvärre har tappat och börjar sjunka som en sten. Jag har en klar matchvinnare.

  • Matchen: Karlovic – Kubot
  • Speltips: Kubot att vinna matchen.
  • Liga: ATP Masters Miami
  • Odds: 1.70 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17.00

 

Ivo Karlovic från Kroatien som jag trodde skulle klättra väldigt mycket i år har verkligen inte gjort det. Han har bara 5 vinster och 5 förluster och med hans kaliber ska han ha fler vinster. Han besitter nog världens bästa serve och nu när den inte har stämt på sistone så syns det i både statistiken och i matchresultatet. När bollen väl kommer till spel och om man får han i rörelse så är han ganska lätt spelad men om servarna sitter så är han svårstoppad, dock talar inget för att servarna ska börja sitta idag.

Jag tror vi får se Kubot danska ikväll.

Lukasz Kubot från Polen har blivit lite av en favorit för mig. Han har en väldigt bra första serve och sedan spelar han otroligt smart, han tar inte i så mycket men han spelar väldigt mycket sida till sida och placerar bollen väl i kryssen och sätter press på motståndarna på det viset för att sedan gå fram på nät och avgöra med sin otroligt fina volley. Han trivs dessutom mot Karlovic, 3-0 i matcher har han varav en i år då den slutade 6-4 6-2.

Lycka till!

/Lidde