Kuban är ett riktigt formstarkt ryskt lag som här ska ta emot ett formsvagt Feyenoord och jag tror man gör proceduren kort här. Kuban är ett bättre lag i mina ögon och jag tror man vinner komfortabelt.

Kuban Krasnodar – Feyenoord
Spel: Kuban -0.75 (Asian Handicap)
Odds: 2.15 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Jag spelade emot Feyenoord så sent som i helgen och det gick vägen. Nu är det dags att spela emot dem igen och den här gången känner jag mig säker på utgången av matchen. Holländarna ska inte ha mycket att hämta mot ett heltaggat Ryskt motstånd här.

Kuban är ett ruskigt formstarkt lag som gjorde en strålande säsong förra året. Man var fram till i helgen obesegrade i 10 månader då man inte förlorat en match sedan November 2012 och det får ses som ruskigt imponerande! Den sviten tog slut i helgen när man på bortaplan mötte mästarna CSKA Moskva och förlorade med uddamålet trots att man hade flera solklara kvitteringschanser. Man lär vara ruskigt taggade till den här matchen då man vill tillbaka in i den förlustfria sviten! Även om Kuban inte är särskilt kända i Europa så har man en riktigt bra trupp som levererade riktigt bra förra säsongen och denna säsongen har man på ett bra sätt igen. Man har vassa anfallarna Cisse och Baldé på topp som tillsammans med Ivelin Popov och Bucur kommer göra det svårt för Feyenoords tafatta backlinje här.

Krasnodar
Kuban löser segern inför sina fanatiska hemmafans här!

Feyenoord har tappat flera spelare av kvalité då Ramsteijn, Leerdam, Fernandez och Mokotjo lämnade klubben under sommaren. Man har inlett säsongen på sämsta möjliga vis med 3 raka förluster hemma i ligaspelet. Försökt åkte man på stryk borta mot svaga Zwolle med 1-2 och det följdes upp av en utklassning på hemmaplan när Twente krossade dem med 4-1, mycket tack vare att Feyenoord fick två man utvisade. I senaste matchen mötte man Ajax i ett stekhett derby som lär tagit på krafterna hos Feyenoord. Man fick en drömstart då man tog ledningen efter 6 minuter men man orkade inte hålla det utan Ajax kunde vända och vinna med 2-1. Man har haft problem i sin defensiv som inte fått spela ihop sig ännu då man roterat mycket och inför den här matchen får man rotera igen då man fortsatt saknar försvararen Daryl Janmaat samt har frågetecken för trion Boetius, Gossens och Manu.

Summering:
Kuban är utan tvekan ett bättre fotbollslag än Feyenoord och ikväll tror jag rutinen hos Kuban slår ungdomen i Feyenoord som är inne i ett generationsskifte i truppen. Kuban spelar in en fanatisk hemmapublik som kommer lyfta laget mot seger här ikväll. Jag tror utan tvekan man vinner matchen och hoppas starkt på att man vinner med 2 mål eller fler. Det bör man lösa mot Feyenoords svaga försvar!