Champions League och final four drar igång denna lördagen och vi får självklart se två riktigt bra matcher. Ena mötet står mellan mina slutsegrare Paris som ställs mot Polska Kielce. Paris är rena rama mästarlaget och har stjärnor som ingen annan trupp ens är nära medan Kielce ständigt är med uppe i toppen och krigar, och kollektivet fungerar bra. Som jag redan avslöjat så har jag en vinnare av Champions League och jag lirar därefter. Häng med!

  • Match: KS Kielce – PSG Handball
  • Spel: PSG Handball -1,5
  • Odds: 1,76 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 15.15

Börjar vi med Kielce så kan vi konstatera att man återigen är med i final four och det är imponerande. Man slog ut Flensburg i kvarten med minst möjliga marginal och det är mycket tack vare sitt snabba kontrings samt andra fas spel. Man trycker på bra och jobbar som ett kollektiv. Idag möter man dock värsta möjliga motstånd i form av Paris och man lär få det tufft mot ett betydligt skickligare lag. Förra året åkte man ut i denna typ av match och att då ställas mot ett gäng som verkligen har vinnarmentalitet gör det ännu svårare. Man är underdogs och jag tror man åker ut!

Över till Paris som jag bland annat rekat ska ta hem bucklan. Vad ska man säga? Man har spelare som Karabatic, Hansen och Omeyer, som på egen hand kan vinna matcher som dessa och det är inget snack om att man är favoriter här. Försvarsspelet har sett riktigt bra ut och lär fortsätta även idag då det har varit nyckeln till framgång i och med att man får de enkla målen. Man är bättre än Kielce och är allt i sin ordning vinner man detta med ett par bollar. Jag förväntar mig att man tar kommandot direkt och står i final!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på Paris som varit grymma och en final plats står ett ögonkast bort. Kielce räcker inte till och jag lirar Paris -1,5 till en insats på strax över medel!