Sista gruppspelsmatcherna har dragit igång och vi får se riktigt intressanta matcher. En av dessa står mellan Kroatien och Spanien i en kamp om vilket lag som ska komma först i gruppen. Kroatien har imponerat rejält och det senaste resultatet är missvisande då man fick en baksmäll i och med att supportrarna sabbade allt. Spanien har även dom visat sitt rätta jag och frågan är hur detta möte kommer sluta? Jag tror på en små tråkigt match där bägge går vidare på oavgjort. Häng med!

  • Match: Kroatien – Spanien
  • Spel: X
  • Odds: 3,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

kroatienspanien

Börjar vi med Kroatien så var man säkert inte nöjda med 2-2 efter att ha haft en betryggande 2-0 ledning långt in i slutskedet. Vid 2-1 hände en publikskandal och efter det rasade allt vilket är förståeligt. Överlag har man dock imponerat och det förvånar mig inte om man tar sig långt i detta mästerskap. Mittfältet är vasst där man har en trio i form av Modric, Rakitic och Perisic, och det är inte många lag som slår det. Enligt kroatisk media så ska Modric vila vilket är ett stort minus pga muskelinflammation och jag kan se framför mig hur man går för ett kryss då det resultatet innebär att bägge lagen avancerar. Kroaterna lär nöja sig med en pinne mot Spanien och därmed avancera utan att behöva tänja på gränserna, och jag lirar därefter!

Över till Spanien som verkligen krossade Turkiet senast och det var ren och skär uppvisning. Sedan ska man ha i åtanke att Turkiet varit mästerskapets flopp och det är inte någon direkt värdemätare. Det man kan ta med sig är att Morata äntligen fick igång sitt skytte och framtiden ser ljus ut. Idag ställs man mot Kroatien som visat sig vara bland EMs bästa lag hittills, dock räcker kryss för bägge och det finns en stor risk att man går in för det. En match mellan två lag som egentligen är riktigt bra, kan bli en tråkig historia vilket jag tror på och därmed liras krysset!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Kroatien och Spanien avancerar på ett oavgjort resultat och i stället för att tömma krafterna sparar man sig till slutspel. Kryss ger ett odds på tre gånger pengarna och jag slänger in en peng på medel!