Tredje dagen av US Open kvalet och här har jag hittat ett riktigt fint spel som jag väljer att max spela, Przysiezny var helt urusel igår emot Travalgia och Kravchuk imponerade stort, en formlös mot en formstark.

  • Matchen : Kravchuk - Przysiezny
  • Liga : US Open
  • Speltips : Kravchuk att vinna matchen
  • Odds : 1.85 @ Expekt
  • Units : 5/5
  • Spelstopp : 21:30

 

Konstantin Kravchuk ifrån Ryssland är en spelare som trivs på hardcourt, det är här han plockar sina poäng och det är mest på grund av att det är här han får utdelning på sin enorma första serve och sina hårda grundslag. Hans forehand är nog det som ska skrämma Przysiezny mest, han slår den otroligt snabbt med bra med top spin och riktigt hårt. Kravchuk imponerade i första omgången emot Smethurst, han vann med 6-1,6-2 och det tyder på att ryssens returer sitter riktigt bra just nu, han servade även in 11 ess på den korta matchen så serven känns även den riktigt bra.

Michal Przysiezny ifrån Polen tipsade jag om igår och jag antog att det skulle bli en mycket enklare resa än det blev och direkt efter matchen sa jag för mig själv att jag skulle spela emot han om jag får ett okej odds, tack. Przysiezny hade enorma problem emot en grus specialist som knappt har spelat på hardcourt tidigare och han förtjänade ärligt att förlora. Przysiezny är totalt formlös, 11 ess på 39 games är inte alls bra för honom och han vann endast 53% av sina andra servar.

Jag anser att Kravchuk ska stå mycket lägre för här förväntar jag mig en enkel vinst nu.

Lycka till!

Följ mig gärna på Twitter @Liddess