Andra omgången av Bergamo’s challenger turnering och två stycken bra servare möts här båda med begränsat grundspel, det mesta talar för överspel här.

  • Matchen : Kravchuk – Brands
  • Liga : Challenger Bergamo
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 2.00 @ bet365
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 11.00

 

Konstantin Kravchuk ifrån Ryssland är en spelare som jag egentligen inte gillar att spela på då han egentligen har en första serve och sedan en forehand som funkar ibland men han verkar ha prickat in formen väldigt bra här. Kravchuk vann i två raka set emot första seedade Andreas Beck som inte kunde få till ett break i matchen. Kravchuk har som sagt en enormt bra första serve, väldigt svår att läsa då han har ett kort uppkast. Det här golvet som är i Bergamo kommer att passa Kravchuk perfekt, låg studs med en enorm fart.

Daniel Brands ifrån Tyskland är kanske på väg tillbaka till ATP touren som han en gång var på. Brands har en otroligt bra serve, han gör enormt mycket ess och han har inte blivit breakad genom kvalet eller i första rundan emot Lopez-Perez vilket tyder på form. Daniel styrka förutom sin serve är hans forehand, han har inte returerna men om han får ett slag lätt emot sin forehand då kommer han att trycka till direkt.

Om jag ska vara helt ärlig så kan jag inte tänka mig att detta slutar utan minst ett tiebreak och då ska vi ha en enormt bra chans på att få in detta spelet då båda spelarna är väldigt bra servare på ett extremt snabbt underlag.

Lycka till!

/Lidde