Vi tar oss till Dalarna och div 4 där jag har hittat en favoritdubbel som känns väldigt säker, en match ikväll och en imorgon. Häng på!

  • Matcher: Korsnäs – Säter / Vansbro – Gagnef
  • Spel: Korsnäs + Vansbro
  • Odds: 1.74 @ nordicbet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Korsnäs placerar sig som fyra i tabellen och har 2-1-1 hittills i serien. Enda förlusten kom mot obesegrade Vansbro, så den ska man väl inte skämmas allt för mycket för. Nu har man ett betydligt lättare motstånd som väntar i form av tabelljumbon Säter som förlorat alla sina fyra matcher och har 5-13 i målskillnad. Säter kommer hålla till nere i botten och Korsnäs kommer fajtas i toppen, ska vara klasskillnad mellan dessa lag!

Imorgon spelar obesegrade Vansbro på hemmagräs mot Gagnef. Defensiven hos hemmalaget har varit väldigt starkt hittills och man har hållt nollan i sina två senaste matcher. Senast tog man som sagt en väldigt imponerande seger då man bortaslog Korsnäs med 2-0 och jag tycker man har väldigt goda vinstchanser här. Gagnef har gjort det bra hittills med statsen 2-1-1 på sina fyra matcher, men då har man inte stött på något större motstånd och tagit poäng mot lag som kommer tillhöra nedre delen av tabellen.

Två hemmasegrar betalar 1.74 hos nordicbet och den känns väldigt klar i mina ögon.

/e@sy