Vi riktar blickarna mot Dalarna ikväll där det bjuds på fotboll från division fyra. Här har jag hittat två väldigt klara favoriter som jag testar i en dubbel. Haka på!

  • Matcher: Korsnäs-Nyhammar/Vansbro-Ulfshyttan
  • Spel: Korsnäs + Vansbro i en dubbel
  • Odds: 1.89 @ nordicbet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Korsnäs trodde jag väldigt mycket på inför förra säsongen av division fyra. Tyvärr så räckte man inte hela vägen fram och slutade på en andraplats, fyra poäng efter serievinnaren Forssa. Nu är det ny säsong och förra årets unga lag har blivit ett snäpp bättre och fått lite mer rutin i kroppen. I öppningsomgången tog man en stabil 3-1 seger på bortagräs mot Husby, efter att haft en 3-0 ledning i paus. Nu möter man ett sämre motstånd i form av nykomlingen Nyhammar och borde inte ha några större problem här.

Vansbro är av många tippade som favoriter till att vinna serien i år,  man gjorde en stark säsong förra året där man slutade på en tredjeplats. Nu har man spetsat till laget lite och ska alltså vara ännu starkare denna säsong. Någon serieseger tror jag inte att det blir men man ska inte ha några problem med att slå tillbaka Ulfshyttan i hemmapremiären. Vansbro inledde lite krampaktigt i seriepremiären där man vann över Nyhammar med 3-2 till slut. Men med den matchen i kroppen så tror jag bara man blåser av motståndet idag. Ulfshyttan är nykomlingar och vann premiären med hela 5-2, men det var mot ett riktigt vekt motstånd i form av Säter, här får man det tuffare!


Det här känns som en riktigt stark och trygg dubbel i mina ögon. Dock håller jag insatsen till medel, just för att det är en dubbel plus att serien precis dragit igång.

Endast nordicbet erbjuder odds på dessa matcher!

/e@sy