Kohlschreiber är en spelare som trivs väldigt bra i Auckland på hardcourten och nu möter han Zeballos som inte imponerade i första omgången. Ska bli raka set här för tysken.

  • Matchen : Philipp Kohlschreiber v Horacio Zeballos
  • Liga : ATP Auckland
  • Speltips : Kohlschreiber att vinna med 2-0
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 00.00

 

Philipp Kohlschreiber ifrån Tyskland är en spelare som trivs otroligt bra här i Auckland, 2012 semifinal, 2013 final och 2008 vann han turneringen. Den här snabba banan passar honom utmärkt då han får ut sitt aggressiva spel till fullo, han har en väldigt bra första serve som han får mycket gratis på men sedan har han en forehand som han spelar otroligt aggressivt med. Backhanden försöker han mest hitta vinklar med för att sedan få utrymma för att trycka till med sin forehand. Han gjorde en halvdan match igår emot Carreno-Busta, dock ska det tilläggas att Carreno-Busta spelare riktigt bra tennis.

Ska Kohlschreiber få lyfta pokalen i år igen? Då måste han ta sig förbi Zeballos.

Horacio Zeballos ifrån Argentina är en grus specialist och är en otroligt bra dubbelspelare men spelar inte dubbel alltför ofta. Han har en bra första serve som han kan få mycket gratis på men jag såg första matchen emot Volandri som är en otroligt urusel hardcourt spelare och han vann första set med 6-0 (fick det setet av Volandri) och andra setet förtjänade han att förlora med vann det i tiebreak. Han hade enorma problem när han hamnade på defensiven och det kommer han göra väldigt ofta idag emot Kolskrivaren, Zeballos backhand sviktade enormt under matchen och lär göra det inatt igen.

Jag anser att Kolskrivarn kommer att vinna relativt enkelt i två raka set, finns inte mycket som talar för att Zeballos ska knippa ett set.

Lycka till!

/Lidde