Här kommer vi att gå emot en av dom största skrällarna på säkert 5 år. Lukas Rosol vann som troligtvis alla vet om emot Nadal i en brutalt tuff fem setare, otroligt starkt. Men det har tagit på psyket då många har öppnat ögonen för han och sedan så är han egentligen oduglig på gräset. Kohlschreiber däremot har imponerat hela året på gräs och fortsätter spela bra tennis där, topp chans!

  • Matchen: Kolschreiber – Rosol
  • Liga: ATP Wimbledon
  • Speltips: Kolschreiber -1.5 set
  • Odds: 2.10 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 14.00

Philipp Kohlschreiber från Tyskland är en spelare med stora gräs kvaliteér. Han har en enormt bra serve och sedan ett enormt tryck i sitt spel med en grym forehand och en grym backhand. När ”allt” sitter så är han en otroligt bra spelare och kan slå vem som helst, t ex Nadal vart utspelad av Kolskrivarn i ATP Halle. Nu är det så att Kolskrivarn har slagit ut Haas i en 5 setare, väldigt starkt! Sedan krossat Malek Jaziri som är en duglig spelare ändå.

Lukas Rosol från Tjeckien slog nog till med den största skrällen på länge, han slog ut Rafael Nadal i en fem setare vilket är sjukt bra gjort. Men nu om vi ska prata fakta, Nadal var inte bra, Rosol servade sjukt bra och han gjorde nog sitt livs match. Rosol har helt plötsligt från att gå ifrån en okänd underdog till att få massvis med ögon på sig och det kommer såklart att ta på han då han inte är van. Rosol är en spelare som kör lite all-in, han har en riktigt bra första serve och hans grundslag är hårda men han har noll säkerhet i sina slag och han är egentligen en otroligt dålig gräs spelare. Han har åkt ut fem år på raken i första omgången i kvalet till Wimbledon men i år så lyckades han snubbla sig in på något sätt.

Jag baserar denna reken på att Rosol, ja, han överskattar sig själv och det har blivit för hektiskt på sistone för han och han vet inte hur han ska hantera detta.

Lycka till!

/Lidde

VamosPukki @ Twitter