Här skriker det tiebreak rakt igenom, två stycken bra servare emot varandra och en Isner som älskar att spela tiebreak i första set, guld läge för detta spelet.

  • Matchen : Kohlschreiber – Isner
  • Liga : US Open
  • Speltips : Tiebreak i första set
  • Odds : 2.50 @ Ladbrokes
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 21.30

Philip Kohlschreiber ifrån Tyskland är en spelare som har haft en lätt väg fram till denna omgången, en stabil vinst över Bagnis i tre raka set då han bara vart breakad än gång och spelade även ett tiebreak i den matchen sedan 6-2 i första set emot Llodra sen gav Llodra upp för han hade verkligen ingen chans. Kohlet är en spelare som har en bra första serve, han gör relativt mycket ess och om motståndaren får över bollen så hamnar han i princip alltid på offensiven vilket han lär göra ofta idag emot en såpass dålig returnerare som John Isner. Kohlet litar mycket på sitt grundspel, hans en handsbackhand som han gillar att trycka till med men även hans forehand som han gillar att spela rakt på och sedan söka in sig på nätet.

John Isner ifrån USA är en spelare som i princip bara plockar sina poäng på hemmaplan, han har haft det väldigt svårt utanför Amerika och gör alltid bra resultat innanför. Isner besitter nog världens bästa serve om man ser till första och andra serven, han kan serva både hårt, slicat och med kick som gör att bollen studsar enormt högt och gör det riktigt svårt för motståndaren att få in en vettig retur. Isner har dock inget returspel, brukar dock vara så att i första set är han riktigt osäker och försöker bara hålla serven och sedan gå för det mer i dom andra seten. I dom två första matcherna han har spelat så har han vunnit med 3-0 i set, motståndarna har varit Giron och Struff, i båda matcherna har första set gått till tiebreak.

Jag anser att det är en mycket större chans att det blir tiebreak i första set än vad Ladbrokes tror, Unibet ligger mer rätt till närmare 2 gånger och detta är riktigt spelvärt.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!