Mest troligtvis den avgörande matchen här i Davis Cup mötet emellan Tyskland och Tjeckien där Berdych går in för att ta sig an Kohlschreiber och ta sig vidare i Davis Cup.

  • Matchen : Kohlschreiber – Berdych
  • Liga : Davis Cup
  • Speltips : Berdych -1.5 set
  • Odds : 1.60 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 13.00

Philipp Kohlschreiber ifrån Tyskland spelar på hemmplan här i Hannover, Tyskland. Han spelade sin första match i Davis Cup emot Lukas Rosol och jag kan inte påstå att Kolskrivaren imponerade på mig iallafall. Matchen spelas inomhus på ett relativt snabbt underlag vilket passar båda spelarna. Kolskrivaren spelar med mycket top spin på sina grundslag vilket jag tror passar Berdych med tanke på att han bara har lyckats vinna 1 match av 10 spelade emot Berdych.

Tomas Berdych ifrån Tjeckien rankad sjua i världen är en spelare som brukar vara otroligt stark i Davis Cup. Han vann sin första match emot Zverev som spelade riktigt bra men Berdych vet att han i princip måste vinna denna matchen för att Tjeckien ska gå vidare ifrån detta mötet och då får han möta en spelare som han har ett riktigt bra record emot. Berdych har en otrolig kraft i sina grundslag och slår väldigt flakt samt att han har en väldigt bra första serve som han får mycket gratis poäng på.

Jag anser att Berdych är en enormt större tennis spelare i dagsläget och i överlag än Kolskrivaren och att det kommer att visa sig även idag. Berdych kommer att förbättra sitt record till 10-1 i matcher emot Kolskrivaren.

Lycka till!

/Lidde