Båda vann sina matcher och det var inget snack om det, däremot så tyckte jag att spanjoren såg mycket bra ut trots det usla motståndet. Bautista-Agut kanske är på väg att hitta tillbaka till formen och av det jag såg av honom idag så är han på god väg, kan han hålla den nivån han höll mot Becker så tror jag det kan ta honom relativt långt.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Monte-Carlo
  • Match: Kohlschreiber – Bautista-Agut
  • Spel: Bautista-Agut att vinna matchen!
  • Odds: 1.80 @ Expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 10:30

För att vara andra matcher i år på grus samt första vinsten så gjorde Bautista det otroligt bra, visst hade man kunnat önska bättre motstånd men som jag skrev i inledningen så utöver det så såg han riktigt bra ut. Spelet stämde som det skulle och väldigt få misstag. Han är vanligtvis stabil på gruset och har massivs med vinster mot och bra prestationer mot tuffare motstånd än det han ställs mot imorgon. Detta kan vara någon form av formvändning för så här oduglig som han har varit är han inte utan han kom mer upp i sin nivå idag och visade att det finns en annan sida av honom. Grundspelet i sig är mer än tillräckligt för att han ska kunna slå Kohli och får han bara ut den utdelningen han fick i sina slag och det trycket så tror jag att han vinner detta kontrollerat.

Man ska såklart inte underskatta tysken, han kan göra det fantastiskt vissa matcher och sedan så är han inte mycket för världen. Däremot så är han lite av en typisk hemmaspelare när det kommer till gruset, han kan pressa och vinna mot väldigt många hemma i Tyskland men utanför gränserna så har han inte jättebra facit. Han har haft det tufft mot Ebden, Golubev bland annat och det är få turneringar han kommer längre än till andra rundan där han får tuffare motstånd.
Nu var det inga direkta tendenser till någon kollaps men han behövde å andra sidan inte hålla speciellt hög nivå för att slå en medioker Kukushkin.

Jag tror att Kohli får det tufft imorgon och han behöver steppa upp sitt försvar samt kunna bibehålla pressen mot Bautista vilket jag har lite svårt att se. Hur som helst så tycker jag att 1.80 på Bautista-Agut är taget sett till förutsättningarna!

Nu är det inget höjdarbolag men har man ett orört konto eller om man lyckas få in en hyffsad peng så är det värt det! I min bok bör spanjoren ligga runt 1.65 vid stängning!

@haegge1