Andra omgången i ATP turneringen i Zagreb och vi tittar lite extra på Klizan vs Haase.

  • Matchen : Klizan v Haase
  • Speltips : Klizan att vinna matchen
  • Odds : 2.11 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 10.45

 

Martin Klizan ifrån Slovakien är en spelare som besitter riktigt hög kvalité bara att han inte alltid har motivationen att plocka fram den, men nu anser jag att han kommer att göra det. Han har en gyllene chans att ta sig till kvartsfinal i ATP turneringen hära och det skulle innebära viktiga poäng för honom vilket han gärna tar emot. Han är som jag har skrivit i dom andra rekarna jag har rekat han, en av dom mest tekniska spelarna på touren, han slår ”perfekt” tekniskt och har en grym rörlighet. Hans grundslag är väldigt bra, bara att han är slarvig ibland, sen så har han en väldigt bra första serve som hjälper han ibland.

Robin Haase ifrån Holland har bara sjunkit mer och mer enligt mig. Han hade ett riktigt bra år för kanske två år sedan då han vann alla turneringar borta i USA och skrapade fram en bra placering på rankningen. Han är inte ens nära lika bra som han har varit och hans forehand och hans serve som har varit hans främsta vapen har fallerat lite grann och han har inget riktigt stort vapen och jag tror att allt har att göra med att han gick och började spela mycket dubbelturneringar.

Om Klizan vill och spelar en okej tennis så ska han vinna denna matchen, det är stor skillnad på grund kapaciteten hos dom hära och jag väljer Klizan alla dagar i veckan till detta oddset!

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba