Kevin Anderson har sett het ut och slog ut Verdasco i förra omgången efter 5 set. Tomas Berdych har vunnit alla sina matcher i tre raka set. Ingen har hitintills ställt rätt frågor men jag tror Kevin gör det och kniper ett set.

  • Match: Kevin Anderson – Tomas Berdych
  • Turnering: Australien Open 
  • Speltips: Kevin Anderson + 2,5 set
  • Odds: 1,70 @ Expekt
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 20/1, 07:00

Kevin Anderson har sett bra ut. Han servar stabilt och det är ju såklart det han bygger sitt spel på. Jag tycker även hans rörelsemönster har sett ovanligt fint ut. Kevin har sett väldigt lätt och fräsch ut trots sin stora kropp. Det är inte många som kunnat rå sig på Kevin i år endast två spelare, Tsonga och Tomic. Anderson har otroligt tunga slag och är jobbig att möta. Det är väldigt svårt att breaka Kevin och det vet Tomas om.

Spelarna möttes 4 gånger förra året och samtliga matcher var jämna. Tomas drog det längsta strået i samtliga men Kevin pressade honom till 5 set i Franska Öppna och tog set i deras senaste möte i Paris Masters.

Tomas Berdych spel kan man inte klaga på. Han är väldigt stabil och äter verkligen upp lite svagare motstånd. Tomas har som alla känner till även han en riktigt fin serve. Ingen har kunnat hota honom än så länge men imorgon får han bekänna färg. Båda spelarna vet hur svårt det kommer att vara att breaka den andra. Vi kommer få se två spelare som är mycket noggranna i sina servegame, man har helt enkelt inte råd att ge bort något gratis.

Jag tror att med formen Kevin visat upp så kommer han ta ett set och pressa Berdych. Vi får 1,70 hos Expekt på att Kevin klarar det. Ett annat spel i samma match är över 9,5 game i första set hos bet365 som erbjuder 1,53 för över alltså. Spelar 3/5 units även på det.