Ett nattspel och även sista tipset för denna omgången och det är i Washington vi hittar ett guldkorn. Kei kommer med största sannolikhet att mosa slovaken, Lukas Lacko.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Washington
  • Match: Nishikori – Lacko
    Spel: -1.5 SET
  • Odds: 1.54@ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 03:30

Det finns inte jättemycket att skriva om i denna match då jag inte kan se något annat än att Kei tar detta utan några som helst problem, men nedan så finner ni lite förutsättningar.
Elfte rankade Kei Nishikori har många fina resultat bakom sig och han kan sitt spel, det går som oftast hem mot alla typer av spelare, han slog Querrey i förra matchen och det var inga problem i en 2-1 match. Han gjorde det han skulle helt enkelt. Revanschsugen att sluta bättre än förra året där han endast kom till tredje omgången, hur som helst så är hans spel mycket bättre i år och resultaten går med honom mer.

Den enda matchen dessa två har mötts är 2012 i Miami där Kei vann med 6-3 6-3.

Lukas Lacko håller för det mesta till på challenger och får inte jättemånga matcher med de stora grabbarna. Det finns givetvis en anledning till att han pendlar, hans spel är inte där det ska vara. Att han ska plocka ett set mot Kei Nishikori ser jag som otroligt och i de flesta matcherna så ska det inte hända.

1.54 hos Unibet plockar vi och tycker det finns värde ner till 1.40.
_______________________________________________________________________
Häng med på tugget på twitter. Haegge1 heter jag där!