Monroe och Stadler är ett etablerat Challenger par, men dom möttes här i kvalet och då skadade sig Stadler och fick bryta matchen. Haase/Kas är ett riktigt bra dubbelpar och ska vara större favoriter.

  • Matchen : Kas/Haase v Monroe/Stadler
  • Liga : ATP Buenos Aires Dubbel
  • Speltips : Kas/Haase
  • Odds : 1.75 @ William Hill
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Robin Haase är i otroligt bra form, han krossade Berlocq i förra omgången i singel turneringen och vart inte breakad en gång. Han är en bra grus spelare och en riktigt bra dubbelspelare. Med sin första serve som är riktigt bra så får han mycket gratis via den, sen har han grundslagen och en bra volley, nästan en komplett dubbelspelare. Kas är en dubbelspecialist men har inte riktigt hittat en stabil dubbelpartner, jag tror han känner att han måste höja sig för att spela nära lika bra som Haase för han kommer verkligen vilja ha Haase som en dubbel partner i framtiden.

Monroe och Stadler är ett dubbelpar som har hållit ihop ett bra tag nu, dom är ett av Challenger tourens bästa dubbelpar men dom har ofta problem på ATP touren. Dom spelade kvalet i singel turneringen och möttes sedan i andra omgången där då Stadler fick bryta matchen pga skada, vilket inte kan gynna dom idag. Stadler har varit borta 4 månader innan han gav upp emot Monroe vilket inte tyder på matchvan.

Haase/Kas ska stå i ungefär 1.50 då Stadler har varit borta i 4 månader och nyss bröt en match för samma skada. Bra värde.

Lycka till!

/Lidde