Efter att ha läst på är matchen given på tipset denna måndag. Häng med.

Karlsruher SC – FC St.Pauli
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.17 Pinnacle
Spelstopp: 2011-09-19 20:15

Karlsruher hade en fin start på säsongen men har nu fyra raka förluster och det är inte mycket som stämt för laget. Problemet ligger dock inte i att laget är dåliga då man har ett bra lag, försvaret läcker alldeles för mycket av någon anledning samtidigt som man inte får det att stämma framåt, till det så får man inte till sina passningar vilket leder till att man ger bort bollen alldeles för många gånger. En vinst på dom fem senaste och i tabellen ligger man farligt nära botten. Muller är avstängd i denna match, frågetecken finns på Kempe och saknas gör Cristea och Lavric.

St.Pauli har inga större problem och laget spelar riktigt bra just nu och öser in mål, 12 mål på dom fem senaste och 4-0-1 på lika många matcher. Laget dominerar i sina matcher och man vinner oftast på att man lyckas styra bollinnehavet bra. I tabellen ligger man på en femte plats och det finns inte mycket som talar emot laget just nu. Frågetecken finns på Schenk och Takyi, saknas gör Zambrano, Volz, Filipovic, Naki och Kalla.

St.Pauli ska inte ha några problem med att styra denna match och något annat än tre nya poäng skulle komma som en överraskning. Tvåan känns given och åker snabbt med på kupongen.

Lycka till.