Jämn match att vänta där båda lagen kommer från bleka insatser i senaste omgången. Karlsruher som tappat mycket sedan omstarten av ligan efter jul har varit bra hemma denna säsong men jag vet inte om det hjälper i denna match. Kaiserslautern har sett betydligt bättre ut senaste tiden och har fortfarande chans på 3:e platsen i tabellen.

Match: Karlsruher – Kaiserslautern
Spel: Under 2.5
Odds: 1.75 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 29/3 13:00

Karlsruher som ett tag låg på 3:e plats i tabellen har sedan dess tappat i spel och således också placeringar, idag ligger man på en 6:e plats. Man har sedan omstarten nästan förlorat varann match och det har inte sett bra ut senaste tiden. I senaste matchen gav inte försvaret något stabilt intryck och man förlorade till slut med 2-0 borta mot Köln. 1-1-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 6-6-2 med 24/13 i mål vilket inte är allt för dåligt. Kempe är osäker på spel, Schuster och Micanski är borta.

1-fc-kaiserslautern

Kaiserslautern ligger på en 4:e plats i tabellen inför denna match 4 poäng upp till 3:e platsen som Paderborn har. Senaste matchen var en stor besvikelse då man bara fick 1-1 hemma mot Bielefeld som ligger nästsist i tabellen, framåt var Kaiserslautern bleka i den matchen och visst skulle man ha fått med sig alla poängen i den matchen. 2-2-1 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 5-2-6 med 26/30 i mål vilket är många insläppta mål. Riedel och Zellner saknas.

Detta känns som en riktigt jämn match med ett litet övertag till Kaiserslautern som ligger bättre till i tabellen och som gjort bättre ifrån sig i dom senaste matcherna. Karlsruher har haft svårt att få igång ett jämt spel sedan omstarten och man ligger lite i ingenmansland i tabellen och har väl egentligen inte så mycket med dom övre placeringarna att göra samtidigt som man är något så när säker neråt, med andra ord man saknar nog lite motivation. Kaiserslautern har ju fortfarande chans på 3:e platsen och spelat betydligt bättre förutom i den senaste matchen. Någon målrik historia tror jag inte detta blir utan jag tror att Kaiserslautern vinner med uddamålet, 1-0 låter som ett troligt resultat och under 2.5 spelas.