Det finns inte mycket som talar för att detta ska sluta på något annat sätt än med vinst. Spelstopp 13:30. Häng med.

Karlsruher – Greuther Fürth
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 1.85 Expekt
Spelstopp: 2011-10-02 13:30

Karlsruher är totalt under isen och laget uppträder väldigt osäkert på plan och det syns långa vägar att självförtroendet är borta. I senaste matchen såg det något bättre ut och laget var nog mer än nöjda med ett oavgjort resultat vilket betydde att fyra raka förluster var slut. Laget är usla på hemmaplan och har 1-0-3. Idag saknar man dessutom två av sina bästa anfallare vilket är klara kännbara minus för laget.

Greuther Fürth fortsätter att imponera och lagets anfallare Christopher Nöthe fortsätter att producera i så gott som varje match. Laget är obesegrat på dom fem senaste med 4-1-0 och man är svårstoppade för dagen. Fina 3-1-0 på bortplan denna säsong och man har inte haft just några problem på resande fot.

Karlsruher kommer att få en blytung dag idag då man verkligen kommer att stöta på patrull när Fürth kommer på besök. Karlsruher har vare sig formen eller styrkan i laget att kunna sätta emot något idag, när man dessutom är blottade i offensiven har man inte mycket att skrämmas med och en defensiv som läcker. Tvåan är riktigt stabil och måste med på kupongen.

Lycka till.