Ivo Karlovic ställs emot en ung spelare vid namn Jan Lennard Struff som håller till på challenger nivån, jag tycker att han är och pillar på ATP nivån lite för tidigt.

  • Matchen : Karlovic – Struff
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Karlovic att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 1.85 @ bwin
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 15.00

 

Ivo Karlovic ifrån Kroatien har länge ansetts som en av världens bästa servare och man måste säga att det nog stämmer att han är det. Han har en såpass svårläst serve och han kan göra så mycket med den, antingen slå den hårt, slica och sedan sticka fram på nät eller köra med en rätt så fet top spin på serven. Han spelade förra veckan i Indian Wells, han spelade helt okej emot Querrey bara att Querrey spelade riktigt bra i den matchen, hans pauserings slag var outstanding och han servade riktigt bra. Karlovic i år har jobbat mycket på sina grundslag och det har börjat ge utdelning, han börjar bli säkrare och säkrare och nu så har dom faktiskt blivit helt okej och han kan nu till och bolla ut motståndaren ibland men han största önskan i bollandet är att sticka fram på nät så det kommer vi få se mycket av idag. Han har även nu på senaste fått fram självförtroendet i sina tiebreaks vilket är viktigt om man heter Karlovic och det blir många tiebreaks.

Jan Lennard Struff ifrån Tyskland är en framtids spelare dock en alldeles för ojämn sådan just nu. Han har en enormt hög top men även en djup botten. Han är en spelare som mest gillar inomhus då hans serve utnyttjas till fullo. Han gillar dock inte att möta stabila servare då han gör kanske 1-2 dåliga game per set och han har verkligen inte mentaliteten för att vinna hårda tiebreaks. Han spelar väldigt offensivt med sina grundslag men jag tror att Karlovic fina backhand slicar kommer att ställa till det idag för Struff.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba