Grus säsongen är igång i högsta grad och ATP turneringen i Houston bjuder på fina matcher i veckan. Servekanonen Ivo Karlovic går in för att möta Bobby Reynolds från just USA och jag tror att Bobby kommer få det riktigt tufft. Titta in!

  • Matchen: Karlovic – Reynolds
  • Liga: ATP Houston
  • Speltips: Karlovic 2-0 i set
  • Odds: 1.85 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19.00

Ivo Karlovic, jätten och servekanonen från Kroatien går in i Houston turneringen för att möta Bobby Reynolds från USA. Karlovic som egentligen inte borde passa på gruset då det är ett av dom söligare underlagen har gjort det bra ändå, han var i final här 2007 och var i semifinal här förra året då det vart en marathon match mot John Isner. Han har spelat en match på gruset i år och då mötte han en av dom formstarkaste spelarna på touren vid namn Del Potro där han förlorade i raka set men han hade ändå spelat rätt hyggligt men förlorat klart.

Han är rätt lång den där Karlovic

Han är rätt lång den där Karlovic

Bobby Reynolds är en av dom som aldrig blommade ut. Han var en lovande talang men stannade i utvecklingen och fastnade på Challenger touren där han har hållt till länge nu. Han är en av dom som ”aldrig” spelar på gruset och bara för framträdanden på hardcourt men han har fått ett Wildcard till Houston och tackade ja och jag tror inte detta kommer bli ett bra framträdande på den stora scenen. Han har spelat 40 matcher på gruset genom sina år som ITF/Challenger och har 20/20 i matcher. Sist han spelade var 2011 då han förlorade i raka set mot Phau.

Lycka till!

/Lidde