Masters turneringen i Indian Wells får alla toppspelare att komma då det är mycket prispengar i toppen och mycket ranknings poäng. Här har vi en match emellan jätten Ivo Karlovic och Lukasz Kubot som är en duktig serve volley spelare. Båda spelarna ”gillar” att spela jämna matcher och jag har hittat ett spel som är intressant!

  • Speltips – Tiebreak i matchen emellan Karlovic – Kubot
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 1.66 @ bet365
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 20.00

Ivo Karlovic från Kroatien, den giganstiske servaren går in och spelar dagens första match. Han har en av världens bästa servar om inte världens bästa. Det är inte lätt att breaka denna gigantiska killen, han har spelat tiebreak i sju av dom tio senaste matcherna och det är relativt vanligt för han då han är ganska dålig i grundspelet, han har bara sin serve som vapen.

Ivo Karlovic är en ganska stor kille

Ivo karlovic är en ganska stor kille

Lukasz Kubot från Polen är en bra servare med en bra volley som enligt mig är ganska underskattad. Han trivs mest på gräset då hans serve volley utnyttjas mest men hans serve passar relativt bra på detta underlaget också då den är hård och flak. Han har en förmåga att spela tiebreak mot spelare i sin egen klass. Han har spelat tiebreak i 5/7 senaste matcherna och det har varit mot spelare i hans klass, dom två senaste då det inte har blivit tiebreak är emot David Ferrer (5) och Garza (330).
Jag tycker att detta spelet känns ganska så bra och jag tycker det är väldigt spelvärt.
Lycka till!
/Lidde