Ivo Karlovic framställs som en av världens bästa servare, med all rätt. Marcel Granollers är en grus specialist som inte kommer få många chanser på break idag och jag anser att Ivo är stor favorit.

  • Matchen : Karlovic – Granollers
  • Liga : US Open
  • Speltips : Karlovic -1.5 sets i matchen
  • Odds : 1.97 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 21.30

Ivo Karlovic ifrån Kroatien är känd som en av dom absolut bästa servarna i världen och han har spelat väldigt bra här i New York. Han vann enkelt över Nieminen med 3-1 i set och han kunde lika gärna ha vunnit denna matchen med 3-0. Han har tydligen varit riktigt bra på träningarna här och spelat otroligt stabilt från baslinjen för att vara han och att han vann sina tre set med break, ja det är bara positivt. Ivo har som sagt en av världens bästa servar och han gör serve ess på ungefär varannan första serve tror jag det är. Sedan har han ett ganska svajigt bas linje spel, hans en handsbackhand är relativt svajig och det kan komma misstag därifrån dock så har han en bra slice på backhanden och en helt okej forehand. Ivo’s styrka är dock serven och det är för det mesta det han vinner sina matcher på.

Marcel Granollers ifrån Spanien är en spelare som i princip plockar sina poäng på gruset, han är en rörlig spelare som försöker hålla bollen i spel med mycket top spin och det tror jag passar Karlovic bättre än en spelare som försöker sätta press på honom. Marcel har tappat rätt mycket i singel på dom senaste åren då han vart bättre och bättre i dubbel spelet och la rätt mycket fokus på det då. Han har en helt okej första serve som han kan få lite gratis poäng på men hans andra serve kan man attackera.

Jag tror att detta blir en jämn match i seten men jag tror att Karlovic drar det längsta strået i denna matchen och vinner med 3-1 i set efter något tiebreak.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!