Ivo Karlovic kommer ifrån en titel i Del Ray Beach och är nu i Mexiko två dagar senare och jag tror att Gabashvili kommer att ge honom en match.

  • Matchen : Karlovic – Gabashvili
  • Liga : ATP Acapulco
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.72 @ bet365
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 03.30

 

Ivo Karlovic ifrån Kroatien är en av mina personliga favoriter att spela på, men verkligen inte att titta på. Ivo är en spelare som besitter världens bästa serve och det är därför han just nu är rankad 23 i världen. Ivo’s serve är hans största vapen då han får enormt mycket gratis via den och sin volley som har blivit riktigt bra. I grundspelet så är inte Karlovic så stabil, han har en forehand som han kan trycka till med ibland men hans backhand är riktigt svag, det kommer i princip bara slicar därifrån så om Gabashvili har gjort sin läxa så kommer han att slå extremt mycket på backhanden.

Teymuraz Gabashvili ifrån Ryssland är en spelare som är relativt klurig att förstå sig på, han har vapen för att kunna ta sig högre upp än sin nuvarande ranking, 79, men han är inte nog stabil över en vecka för att kunna lyckas med det. Gabashvili har som sagt vapen, han har en serve som är farlig vilket kommer ge honom mycket gratis poäng idag och sedan sin forehand som kanske är det största vapnet, han kommer att spela tok aggressivt med sin forehand och tvinga Karlovic till misstag.

Båda spelarna har dåliga returer och bra servar, det mesta hänger här på Gabashvili om han håller sig ifrån misstag emot en trött Karlovic som spelade så sent som i söndags en final i USA. Brukar bli baksmällor på titel vinnare, jag tror att Karlovic vinner men det blir inte enkelt.

Lycka till!

/Lidde