Australian Opens femte dag och tredje rundan är vi inne på och storservaren Karlovic går in emot världens bäste genom tiderna Federer, jag har hittat ett bra odds som vi måste röra!

  • Speltips – Under 35.5 games i Karlovic v Federer
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1,80
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 03.00

Storservaren Ivo Karlovic går in på Center courten för att möta Roger Federer, världens bästa genom tiderna.

Karlovic har nog världens bästa serve, men inte mycket mer. Han kan göra 30 ess per match och ändå förlora dom. Han mötte i senaste omgången Berlocq som inte alls är bra på hardcourt, han är en grus spelare som tillhör toppen av Challenger touren som är touren under ATP och att Karlovic tappar set mot han är inte så starkt gjort. Som sagt, han har bara en serve, resten slicar han över.

Federer, han har i princip allt. Han har världens bästa forehand och ett spelsinne som få. Det han även gör väldigt bra är att blockera servar, han slicar över dom väldigt bra och det får dom som servar hårt ur balans då deras vapen inte funkar på honom. Federer har inte imponerat hittills i turneringen men han höjer sig alltid den sista veckan och det börjar dra ihop sig nu, jag tror inte han vill stå ute där och ha en lång match mot Karlovic.

Lycka till!

/Lidde