Karlovic entrar hemma courten i Zagreb och får möta en annan publik favorit, Baghdatis. Jag tror att vi kommer få se en extremt jämn match där båda spelarna har chans att vinna.

  • Matchen : Karlovic – Baghdatis
  • Liga : ATP Zagreb
  • Speltips : Tiebreak i första set? JA.
  • Odds : 2.20 @ bet365
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 18.30

Ivo Karlovic ifrån Kroatien går inte in här på hemmaplan för att ge publiken något fin spel utan när Karlovic spelar så blir det ungefär 3 bollar som max i duellerna, mycket det tack vare Karlovic serve. Karlovic besitter som sagt en av världens bästa servar om inte den bästa, han gör otroligt mycket ess och får väldigt mycket gratis poäng via sin serve och nu inomhus kommer den att vara livsfarlig. Karlovic har i princip inga returer, han kommer att försöka blockera Baghdatis servar men det kommer att ge Baggen ett övertag direkt och Karlovic på över 2meter är som ni kanske förstår inte så värst bra på defensiven.

Marcos Baghdatis ifrån Cypern har påbörjat sin klättring emot världstoppen igen. Den klättringen började förra året med några challenger turneringar i USA som han vann och sedan dess har han bara fortsatt på den inslagna vägen, han var väldigt nära att slå ut Dimitrov i Australian Open där han förlorade efter att ha ledat med 2-1 i set. Baggen besitter också en väldigt bra första serve, det är absolut ingen Karlovic serve men den är väldigt bra ändå. Han spelade en dålig första match emot Androic men gjorde ändå 13 ess och vann 85% av sina första servar, i första set så låg hans andra servar på 35% vunna men stod sedan i ungefär 70% vunna i dom två sista seten.

Det mesta här handlar om Karlovic, om hans serve stämmer så kommer detta spelet mest troligtvis att gå in då Baggen höjde sig enormt serve mässigt och spelmässigt dom två sista seten igår så han kommer in förberedd.

Lycka till!

/Lidde