Två lag vars formkurvor pekar åt helt skilda håll. Kansas har sett riktigt bra ut senaste tiden och kommer från en riktigt bra insats. Philadelphia har haft det jobbigt en tid och det lär tyvärr fortsätta. Matchen spelas natt till torsdag.

Match: Kansas City Wizards – Philadelphia Union
Spel: Kansas -1
Odds: 1.84 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 15/5 02:30

Kansas City hade en på förhand tuff match att vänta senast borta mot Montreal, resan blev lite enklare och Kansas City vann det hela med fina 3-0. Dwyer har visat sig vara riktigt på hugget och målade två gånger i senaste matchen för Kansas City och kommer att ställa till det för dagens motståndare. Kansas City har gått bra sen starten på säsongen och laget har nu 3-1-1 på dom fem senaste matcherna, hemma denna säsong har man skrapat ihop 3-2-0 vilket innebär att man är obesegrade hemma. Laget toppar tabellen i Eastern inför dagens match. Osäkra på spel är Sapong, Zizzo och Palmer-Brown. Borta är Zusi och Besler som saknas på grund av landslagsspel (VM), borta med skador är Joseph och Opara.

sporting_200x200Philadelphia_200x200

Philadelphia Union har det tungt just nu och i senaste matchen inkasserade man tredje raka förlusten i och med 0-1 hemma mot DC United. Laget har haft det svårt framåt en tid nu och skapar inte så mycket, bakåt släpper man alldeles för mycket enkla saker och det har resulterat i att man släpper in lätta mål. 0-1-4 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en 9:e plats i Eastern. 0-2-4 borta denna säsong och precis som dagens motståndare saknas man spelare på grund av VM som stundar. Cruz är borta på grund av skada. Edu är borta i och med fotbolls VM.

Det skiljer en hel del mellan lagen just nu och formmässigt hade man inte kunnat stå längre ifrån varann än man gör. Kansas City har sett alldeles för stabila ut senaste tiden för att ge bort något till Philadelphia i denna match. Philadelphia har det dessutom svårt både framåt och bakåt vilket inte lär göra dagens match särskilt mycket lättare. Kansas bör vinna detta komfortabelt och Kansas spelas -1 vilket innebär att vi får tillbaka insatsen vid vinst med bara ett mål, man ska alltså vinna med minst två mål.