Det här är veckans bästa tennis spel, titta in!

Tips: Kamke 2-0 i set

Odds: 1.80 @ bet365

Units: 8/10

Spelstopp: 15.00 20/10

Stockholm Opens fjärde dag i huvudturneringen. Jag rekade emot Rieschick i förra matchen mot Ryderstedt där han servade helt okej men hans spel var inte bra. Enda orsaken till att han vann var att Ryderstedt tydligen spelade skadad och ville inte ge upp inför hemma publiken då han älskar den här turneringen mer än allt. Det säger väll det mesta då Ryderstedt tog ett set och var bättre än han i det första. Kamke fick konstigt nog kvala sig in till denna turneringen, det är inte ofta som han brukar få göra det men det är egentligen bara positivt då han har spelat riktigt bra i kvalet och lekt sig igenom det. Det är positivt pga att han har fått känna på banorna här i Stockholm och kommer att komma förberedd till denna match.

Kamke är en riktigt duktig spelare i sina bästa stunder, han har haft bra form på senaste då han var nära att vinna mot Benneteau i Frankrike och det är riktigt bra. Kamke trivs på det här underlaget och har bra hårda grundslag blandat med en rapp serve, bra rörlighet också vilket man inte kan säga om den lite rundare Rieschick. Kamke kommer att kunna sätta Rieschick i rörelse och slå på hans otroligt svaga forehand, detta ska gå vägen.

Om Kamke slarvar mindre än Ryderstedt och är fullt frisk så ska detta bara gå vägen och dom misstagen som Ryderstedt gjorde igår gör inte en så mycket bättre spelare som Kamke är. Varför jag inte spelar 10units är att man aldrig vet med underskattning, det ska han inte göra dock.

Skiljer ca 150 placeringar på ATP rankningen, klasskillnad!

/Lidde