Roger Federer’s födelsestad bjuder sköna spel med sköna odds den här veckan och här hugger vi!

Speltips: Kamke att vinna

Odds: 1.72 @ Unibet

Units: 6/10

Spelstopp: 12.00

Tysken Kamke som är på uppgång möter en sliten(?) Kubot som inte spelar bra för tillfället. Turneringen i Basel spelas inomhus och det är Kamkes favorit underlag, det är på den här tiden på året han plockar sina ranknings poäng samtidigt som Kubot tappar sina..

Kamke har utvecklats till en bra spelare enligt mig, har bra rörlighet och har fått till sina grundslag, kan variera och stressa upp sina motståndare med lösa slag och sedan trycka till ordentligt, gör ju inget att han är i grym form just nu också. Kubot som är en serve/volley spelare ”hatar” det här underlaget, han älskar gräset där han kan skrälla och slå stora spelare men det går inte inomhus, inte med den formen han har heller. Han tog sig till turneringen via kval och han gick vidare för att han mötte Bohli, annars hade han inte varit vidare.

Jag tror att Kamke kan vinna ganska komfortabelt om Kubot servar som han har gjort dom senaste veckorna, uruselt. Kamke kommer att få den lite större Kubot i rörelse och det kommer bli långa bolldueller, Kubot kommer göra misstagen. Varför jag inte spelar fler units på det här spelet är att det är första omgången och man måste känna på courten.

Lycka till!

/Lidde