Lagen har presterat som natt och dag under en längre tid och Kaiserslautern är obesegrade på dom 7 senaste matcherna samtidigt som Frankfurt kommer från den 4:e raka förlusten. Frankfurt ligger dessutom riktigt illa till i botten och kan vid förlust i denna bli indragna i striden om nedflyttning. Spelet känns intressant i denna match.

Match: Kaiserslautern – FSV Frankfurt
Spel: Över 1.5 HT
Odds: 2.50 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 20/4 13:30

Kaiserslautern som är obesegrade på dom 7 senaste matcherna har trots det fått slita och faktiskt endast vunnit 3 av dom 7 matcherna. Man såg ut att ha det tufft i senaste matchen också då man spelade borta mot St. Pauli och avgjorde inte matchen förens på stopptid när man gjorde det vinnande målet och matchen slutade 3-2. Man har i som senaste omgångarna närmat sig playoff men med endast tre omgångar kvar är nog chanserna körda. I tabellen ligger man på en 5:e plats på 47 poäng, vid vinst övertar man 3:e platsen. 2-3-0 på dom 5 senaste matcherna och vinsten i senaste var den första efter 3 raka oavgjorda matcher. Hemma denna säsong har man 7-5-3 med 26/15 i mål. Avstängda i denna match är Matmour och Orban. Saknas gör Riedel, Zellner och Gaus.

kaiserslauternfrankfurt

FSV Frankfurt åkte på 4:e raka förlusten i senaste matchen när man föll hemma mot Sandhausen med hela 0-3. Med den vikande formen har även man även droppat i tabellen och ligger inför denna match på en 15:e plats precis under strecket, en förlust här skulle kunna innebära att man dras in i striden om nedflyttning. 0-1-4 på dom 5 senaste och borta denna säsong har man inte riktigt fått till det med 4-2-9 och 21/26 i mål. Kandziora är avstängd i denna match, osäkra på spel är Djengoue och Yelen. Helt borta från spel i denna match är Pagenburg, Oumari och Kruska.

FSV Frankfurt har förlorat dom 3 senaste mötena mot Kaiserslautern och trots att man har några bra insatser borta efter vinteruppehållet lär man nog få det tufft i denna match. Kaiserslautern vill ta över 3:e platsen vilket man gör vid vinst och trots att man fått kämpa för sina segrar i dom senaste matcherna lär man nog inte ha några större problem med att vinna mot Frankfurt. Kaiserslautern gör också en hel del mål i sina matcher något som talar för att man lär kunna göra ett par i denna match och Frankfurt har ju inte det stabilaste försvaret direkt. Det blir nog åka av redan från början i denna match och två mål i första halvlek är inte en omöjlighet enligt mig, därför väljer jag att spela en mindre peng på över 1.5 i första halvlek då jag anser att övriga odds på Kaiserslautern är ospelbara.