Kaiserslatuern ångar på i toppen och nu ställs man mot Düsseldorf som gjort radikala förändringar inför den här matchen. Frågan är om det hjälper mot ett sylvasst Kaiserslatuern?

Kaiserslautern - Fortuna Düsseldorf
Spel: Hemmaseger och över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.15

Kaiserslautern var nära att nå bundesliga förra säsongen men föll på målsnöret och därför tar man ny sats denna säsongen och än så länge är man med i toppen. Man har 5 poäng upp till serieledarna Köln och 4 poäng upp till tvåan Greuther Fürth och då ska man veta att Kaiserslautern har en match mindre spelad så att vinna här är otroligt viktigt! Man förlorade borta mot Dynamo Dresden med 3-2 för i förra omgången men man fick revansch direkt i cupen då man för andra gången på bara några veckor körde över Union Berlin med 3-0. Trots förlusten mot Dynamo Dresden anser jag Kaiserslauterns form som mycket god! Man är seriens bästa hemmalag med 5 segrar och 2 oavgjorda matcher plus en  fin målskillnad på 19-7 på dessa matcher. Nu ställs man mot ett lag som har stora bekymmer för dagen och då kan jag inte tro annat än att man vinner det här väldigt komfortabelt. Man har flera spelare i mycket fin form och offensiven fullständigt öser in mål för dagen då man gjort 16 mål på lagets 5 senaste matcher!

Düsseldorf har haft det riktigt tungt ett tag nu och efter förluster mot Aue borta (0-3) och Karlsruhe hemma (0-2) fick tränaren Mike Büskens sparken med omedelbar verkan. Man har ett helt okej lag och skall verkligen inte ligga i botten som man gör idag. Att genomföra ett tränarbyte känns helt rätt för laget som måste komma igång nu innan det är för sent och man ramlar ur. Man har genom säsongen spelat utan någon vidare spelidé där man ofta kört fast i sitt spel. Mittfältet har inte kunnat leverera bollen och anfallarna kan inte göra mål. Försvaret har underpresterat ordentligt och man ser ofta väldigt röriga ut i defensiven där man gång på gång går bort sig i matcherna. Nu ställs man mot ett av seriens bästa lag som har en ruskigt vass offensiv vilket knappast underlättar för laget… Jag kan inte se Düsseldorf som något hot i den här matchen utan jag tror Kaiserslautern tar en komfortabel seger här, 3-0?

Kaiserslautern har spelat över 2.5 mål i lagets 12 senaste hemmamatcher i Bundesliga och man har gjort 2 mål eller fler i lagets 7 senaste matcher på sin hemmaplan. Man har två sylvassa anfallare i Simon Zoller och Mohamadou Idrissou som öser in mål för dagen. De ståtar med 8 mål vardera och de är ett ständigt hot mot motståndarnas försvar.

2,c=0,h=478.bild
Simon Zoller och Mohamadou Idrissou fortsätter
göra mål för sitt Kaiserslautern ikväll!

Kaiserslautern har frågetecken för mittbacken Torrejon (6/0) och defensive mittfältaren Markus Karl (15/2). Sedan tidigare saknas även långtidsskadade Riedel.
Düsseldorf har fortsatt stora problem med skador då man saknar mittfältarna Bellinghausen (10/1) och Bodzek (10/0) samt försvararen Schmidtgal (3/0). Lägg därtill att viktige offensive mittfältaren Bolly (11/0) är avstängd och missar matchen plus att vänsteryttern Kenia (10/0) dras med skadekänningar och är tveksam här.

Kort summering: 
Det är dystra miner i Düsseldorf för dagen som leds av målvaktstränaren Oliver Reck och andretränare Uwe Klein. Man har usel form och trots nya tränare så har jag svårt att se hur laget ska kunna rubba Kaiserslautern här. Jag tror på en ursinnig offensiv från hemmalag som kanske löser det här spelet helt på egen hand men det händer lite då och då att man tappar bort sig i defensiven och kan Düsseldorf med sin lilla nytändning utnyttja detta så kan det mycket väl bli 2-1 i matchen eller liknande. Hur som helst så lär det bli över 2.5 mål i matchen och Kaiserslautern bör vinna matchen så spelet känns på förhand riktigt bra!