Jahapp, då var det nya året här och vi kör vidare med speltips i Italien, som sig bör. Har hittat ett spel mellan giganten Juventus och jumbon Verona. Juventus avslutade höstsäsongen på bästa sätt med 7 raka segrar och där anfallsspelet såg väldigt bra ut. Nu möter man ett Verona som ligger sist och som varit riktigt dåliga. Dessutom blev man avklädda borta mot Juventus förra säsongen i både en cupmatch och i ligaspelet. Tror på repris igen!

  • Juventus – Verona
  • Spel: Juventus över 2.5 mål
  • Odds: 1.97 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Juventus har firat jul och nyår med 7 raka segrar i ryggen vilket måste kännas gott och man har häng på den där förstaplatsen. På slutet har även anfallsspelet bara sett bättre och bättre ut och man har även gjort en del mål, faktum är att på de 4 senaste matcherna har man vunnit med 0-3, 0-2, 3-1, 2-3 och så knuffar vi in en cupmatch mot Torino däremellan som man vann med 4-1. Så målproduktionen har tagit fart rejält. Och nu möter man ett Verona där kvalitén i laget är ganska låg och inte minst i defensiven. Och senast borta mot Carpi var tränare Massimiliano Allegri fly förbannad i slutet av matchen och jag tror vi kommer få se ett fokuserat Juventus här, som lär ha pratat om att minimera risker och vara fokuserat i 90 minuter. Och med ett väl fungerat försvarsspel så kommer även anfallsspelet rulla på som det gjort i de senaste matcherna, utan tvekan.

Skadeläget ser bra ut i Juventus och vi har stryker endast Mario Mandzukic som påberkar offensiven, när han äntligen hittat formen. Men man har inte någon avstängning så vi lär få se en stark startelva här ändå av Juventus

juventus    verona

Verona ligger alltjämt sist i tabellen med 8 poäng upp till säker mark och 2 lag däremellan. man har efter 17 matcher fortfarande ingen seger vilket är ganska bedrövligt. Hela laget har varit rätt dåliga hela säsongen och det finns väl inga direkta signaler på att det ska bli bättre heller. Möjligen ifall en Luca Toni kan vara hel och frisk säsongen ut. Man är kända för att göra en del bra matcher på hemmaplan där man har fanatiska fans, för att sen göra mindre bra matcher på resande fot. Nu möter man ett formstarkt Juventus som firat jul och nyår i lugn och ro, då man har 7 raka segrar i ryggen. Dessutom har man ganska trist facit mot Juventus borta och man har blivit rejält avklädda i de senaste 2 bortamatcherna mot Juventus. 6-1 i cupen och 4-0 i ligan blev resultaten förra säsongen. Vi kanske inte får se en lika stor överkörningen men borde inte va långt ifrån.

Dessutom har man en avstängning i ytterback/mittfältare Jacopo Sala som är ett tungt avbräck. Sen stryker vi backarna Eros Pisano och Michelangelo Albertazzi samt mittfältarna Romulo, Federico Viviani och Matuzalem. Det är definitivt några spelare där som Verona hade behövt. Sen har mittbacken Rafa Marquez lämnat för Mexikanska ligan.

———————————————————————————————————————————————————

Juventus är i bra form och jag man tagit jul- och nyårsfirandet på ett bra sätt. Tränare Allegri vill nog se ett fokuserat och bra Juventus. Vi lär få se Juventus avancera framåt rätt rejält från start. Bra målproduktion har man haft den senaste tiden, mot betydligt bättre motstånd. Verona kommer få det väldigt tufft här. Nu är dessutom mittfältaren Sala avstängd. Dessutom dåliga minnen från förra säsongen här. Jag spelar Juventus över 2.5 mål till oddset 1.97. Insatsen är lagd på strax över medel. Avanti Juve!

/ L’orso